Влада

Міська рада збирається знову розглянути питання трьох земельних ділянок у Житомирі, які хочуть оцінити й викупити

23 June 2017, 13:38

На сесії міської ради збираються повторно розглянути питання про надання дозволу юридичним особам на проведення експертної грошової оцінки трьох земельних ділянок.

Відповідний проект рішення сесії 22 червня опублікований на сайті міськради.

«Розглянувши звернення юридичних осіб  щодо надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок з метою подальшого викупу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна заявників, відповідно до Земельного кодексу України, Податкового кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 22.04.09 № 381 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.06 за № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», рішення Житомирської міської ради від 21.11.07 № 439 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення на яких розташовані об’єкти нерухомого майна», рішення Житомирської міської ради від 05.08.09 № 1040 «Про затвердження Положення про порядок продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення в місті Житомирі, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, що є власністю покупців цих ділянок», міська рада вирішила надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення юридичним особам згідно з додатком», - зазначається у проекті рішення.

У додатку – три земельні ділянки, питання про експертну оцінку яких вже розглядалося на сесії міської ради 25 травня цього року.

Київське ТОВ «Луксор Лімітед» хоче оцінити для подальшого викупу дві земельні ділянки на вул. Вітрука, 9-б та 9-в площею 1,7603 га та 0,3356 га, відповідно. Зазначається, що рішенням міської ради від 25.05.2017 року № 643 було відмовлено в наданні дозволу.

ТОВ «Аркада» хоче здійснити експертну грошову оцінку ділянки 0,0438 га за адресою вул. І. Огієнка, 2. Рішенням міської ради від 25.05.2017 року № 643 це питання було знято на додаткове вивчення.

Як повідомляв Житомир.info, чергова сесії Житомирської міської ради запланована на 27 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі