Влада

Нова директорка житомирського КП «Парк» відповіла на петицію щодо порятунку літака

23 June 2017, 17:55

Літак Ту-104 у житомирському парку відпочинку почистять та пофарбують, коли в комунального підприємства «Парк» міськради з’являться кошти.

Про це йдеться у відповіді нового директора КП «Парк» Світлани Ольшанської житомирянину Сергію Бовкуну на його петицію, яка за 90 днів набрала 255 голосів при 250 необхідних.

«Розглянувши ваше звернення щодо петиції «Про відновлення літака ТУ-104 в парку» повідомляємо наступне. У зв’язку з обмеженням коштів у КП «Парк» Житомирської міської ради на даний час підприємство не може провести ремонт та відновлення літака Ту-104 за власні кошти. За наявності відповідних коштів підприємством будуть вжиті заходи щодо відновлення зовнішнього вигляду літака шляхом проведення чистки та фарбування», - йдеться у відповіді від 20 червня 2017 року.

На своїй сторінці у Facebook Сергій Бовкун не приховує, що розчарований такою відповіддю.

«Мою петицію про порятунок літака Ту-104 в парку Житомира підтримали 250 чоловік. Вони чекали серйозної реакції від міської влади. А отримали відписку...», - написав він 22 червня.

Нагадаємо, після громадських слухань в 2016 році та двох петицій - житомирян Артема Шмереги та Сергія Бовкуна - в Житомирі оголосили конкурс на кращу пропозицію організації сучасного дозвілля на території міських парків, зокрема, на кращий проект реставрації літака.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира призначив Світлану Ольшанську директором комунального підприємства «Парк» на три роки, а в. о. директора КП Ольга Кузьмінська, яка працювала на цій посаді з січня 2017 року, 25 травня цього року написала заяву на звільнення.

Скріншот зі сторінки Сергія Бовкуна в соцмережі 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі