Культура

На житомирській Михайлівській відбувся музичний фестиваль «Світло серед дерев»

25 June 2017, 12:07

З нагоди святкування Дня молоді 24 червня на вулиці Михайлівській у Житомирі відбувся мультикультурний фестиваль «Світло серед дерев», який відвідали сотні молодих людей з усієї України.

Про це повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Фестиваль спрямований на популяризацію сучасного музичного мистецтва, формування позитивного іміджу Житомирського регіону як туристичної дестинації поліського краю», - розповів один із організаторів фестивалю Владислав Малиновський.

Впродовж фестивалю відвідувачі змогли наживо послухати головних музикантів української та світової музичної сцени,серед яких: VIVIENNEMORT, CONSTANTINE, DAKOOKA, ZERNO та RETRO 21.

«Світло серед дерев» - це фестиваль атмосферної музики, під яку хочеться фантазувати, творити, і ми дуже раді, що наша молодь прийшла і відчула цю атмосферу», - цитує прес-служба начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірину Ковальчук.

Як повідомляв Житомир.info, на вул. Михайлівській у Житомирі, просто посеред вулиці, упритул до фасаду обласного театру ляльок 23 червня змонтували сцену для фестивалю «Світло серед дерев».

Фото міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі