Події

У Житомирському районі мікроавтобус врізався в Volkswagen, який пропускав пішохода: чоловік загинув на місці ДТП

26 June 2017, 12:10

На трасі Київ-Чоп поблизу села Гадзинка у Житомирському районі о 9-й годині ранку 26 червня сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це Житомир.info поінформували у патрульній поліції Житомира.

«Близько 9-ї години ранку на 127 км траси Київ-Чоп, поворот на Гадзинку, сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув пішохід. Попередньо встановлено, що чоловік переходив дорогу по пішохідному переході, автомобіль Volkswagen Caddy зупинився, аби пропустити пішохода. Позаду їхав мікроавтобус Mercedes, який не врахував дорожньої обстановки та не вибрав безпечної швидкості й врізався в Volkswagen, що пропускав пішохода. Внаслідок удару Volkswagen збив пішохода. Травми виявилися не сумісними з життям. Працює слідчо-оперативна група», - розповіли патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, 22 червня на трасі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі сталася подвійна ДТП. Близько 2-ї ночі поліцейським повідомили, що чоловіка, який вийшов на проїжджу частину, збив автопоїзд Volvo. Від зіткнення пішохода відкинуло під колеса іншої вантажівки MAN, і він загинув. За півтори години, коли на місці аварії вже працювали поліцейські, з їхньою патрульною машиною зіткнулася вантажівка DAF.

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі