Події

Біля райцентру Житомирської області під час обгону перекинувся Mercedes, в якому їхали підлітки: один юнак загинув

26 June 2017, 14:47

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 25 червня неподалік селища Ружин: унаслідок необачних дій нетверезого водія Mercedes під час обгону легковика його автомобіль перекинувся, від отриманих травм загинув пасажир, водій та ще двоє юнаків госпіталізовані до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Близько 7 ранку до Ружинського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими. На місці події, 270 км автодороги Кременець – Біла Церква, під райцентром, працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що ДТП трапилася за участі автомобілів Mercedes Benz VANEO та ЗАЗ «Славута». За попередніми даними, водій іномарки, 28-річний житель с. Мовчанівки, не вибрав безпечної швидкості і не пропустив «Славуту», водій якої, 65-річний житель того ж села, як раз почав повертати ліворуч. За таких обставин, виконуючи маневр обгону, «Мерседес» допустив дотичне зіткнення з автівкою та перекинувся. Травми, отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, виявилися несумісними з життям пасажира іномарки – 19-річного жителя с. Мовчанівки. Юнак загинув на місці події», - інформують правоохоронці.

Водія Mercedes та ще двох його пасажирів, 15-ти та 17-ти років, з травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано. 11-річний хлопець, який також знаходився у салоні автівки, від медичної допомоги на місці події відмовився. Тілесні ушкодження, попередньо – у вигляді забоїв, отримав і водій «Славути».

«У ході медичного обстеження у водія іномарки зафіксовано стан алкогольного сп’яніння у 1,73 проміле», - повідомляє поліція.

Всі обставини та причини, що призвели до трагічної дорожньої пригоди, нині з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня у Коростенському районі поліцейські затримали водія Audi, який смертельно травмував пішохода та втік з місця ДТП.

 

Фото ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі