Влада

У Житомирі офіційно призначили нового директора ФК «Полісся» та уклали контракт на рік

26 June 2017, 17:55

Віталія Лясковського офіційно призначили на посаду директора житомирського ФК «Полісся» та уклали з ним контракт.

Розпорядження мера «Про призначення на посаду директора комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради Лясковського В.А.» 22 червня 2017 року опубліковане на сайті Житомирської міськради.

«Розглянувши клопотання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хренова М.В. від 16.06.2017 №26/257, заяву Лясковського В.А., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України:

1. Призначити з 26 червня 2017 року Лясковського Віталія Анатолійовича на посаду директора комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт на термін з 26 червня 2017 року по 26 червня 2018 року, що додається.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хренова М.В», -  йдеться у документі.

Нагадаємо, новий керівник КП «Футбольний клуб «Полісся» у програмі «Діалоги» на Житомир.info розповів, як зміниться робота зі спонсорами та чи подужає бюджет комунального підприємства участь команди у професійних турнірах.

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня, колективу комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся» представили нового керівника - Віталія Лясковського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі