Влада

Мер Житомира призначив податківця керівником КП «Міський інформаційний центр»

26 June 2017, 17:58

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив Валентина Харченка директором комунального підприємства «Міський інформаційний центр».

Розпорядження про призначення Сухомлин підписав 26 червня.

«Розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фещенка О.А. від 23.06.17, заяву Харченка В.І., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України, призначити з 27 червня 2017 року Харченка Валентина Івановича на посаду директора комунального підприємства «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт на термін з 27 червня 2017 року по 27 червня 2018 року», - зазначається у документі, оприлюдненому на сайті міської ради.

До призначення на посаду Валентин Харченко працював завідувачем сектору Житомирської ОДПІ головного управління ДФС у Житомирській області, за минулий рік він отримав 81 тис. 926 грн зарплати, з 1 січня по 26 червня цього року його зарплата в Державній податковій інспекції становила 61 тис. 751 грн. 

Нагадаємо, з березня 2015 року обов’язки директора КП «Міський інформаційний центр» виконувала Тетяна Огієнко.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2015 року в «Міському інформаційному центрі» презентували систему відеоспостереження, яка дозволяє відслідковувати ситуацію у людних місцях та на стратегічних об’єктах, презентували в Житомирі. За допомогою камер відеоспостереження, які встановлені по всьому місту, та телефону 15-80 оператори міського інформаційного центру першими дізнавються про проблеми і одразу ж передають інформацію у відповідні служби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі