Події

Уночі троє в масках проникли до будинку пенсіонерів у селі Житомирського району, господар застосував зброю

27 June 2017, 11:00

 Уночі 27 червня у селі Дубовець Житомирського району була стрілянина.

Про це Житомир.info розповіли читачі. У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info розповіли, що захищаючись від розбійників, господар будинку, в який пробралися невідомі, застосував зброю.

«Троє невідомих, в масках, вночі проникли до будинку жителів села Дубовець, подружжя пенсіонерів, погрожуючи та застосовуючи фізичне насилля, викрали гроші та інші цінності. Подія сталася близько 1-ї години ночі. Господар будинку захищаючись, застосував пневматичний пістолет. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 187, частина 4 ККУ (Розбій). На даний час тривають заходи для встановлення осіб нападників та їх затримання. Господарям надавалася медична допомога, від госпіталізації вони відмовилися. Це чоловік і жінка 1956 та 1959 років народження, відповідно», - розповіла керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня на Вітрука у Житомирі 33-річний чоловік побив «товариша», патрульні виявили у кривдника зброю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі