Влада

Шляховики Житомирської області звітують, як просувається ремонт мосту в селі Рижани

27 June 2017, 11:33

На замовлення Служби автомобільних доріг в Житомирській області триває будівництво мосту через річку Ірша в селі Рижани Хорошівського району.

Повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Це 10+704 км автомобільної дороги О 062140 Хорошів – Нова Борова – Йосипівка (з під’їздом до ст. Чоповичі). На даний час ділянка шляху закрита і рух автотранспорту проходить по об’їзду. У 2012 році на замовлення Служби було розроблено робочий проект на будівництво мосту та за результатами тендеру було підписано угоду, роботи були розпочаті. Після виконання значної частини робіт, внутрішні проблеми підрядної організації були причиною систематичних відставань від графіка, як результат - роботи призупинено та угоду розірвано. На даний час над будівництвом мосту працює підрядна організація ТОВ «Євро Плюс Буд», яка за договором має завершити будівництво до кінця року. Зараз триває монтаж опалубки для влаштування тротуарних консолей та влаштування арматурного каркасу й закладних деталей. Наступним етапом буде влаштування гідроізоляції та покриття на тротуарах, монтаж перильного і бар’єрного огороджень», - інформують у прес-службі.

Нагадаємо, 15 червня під час візиту до Хорошівського району голова Житомирської ОДА Ігор Гундич оглянув, як ведеться ремонт мосту в селі Рижани та поставив «дедлайн» - закінчити роботи до 1 листопада.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді минулого року облдержадміністрація повідомляла, що проїзд через міст у с. Рижани на автодорозі М-06 через смт Пулини та с. Нову Борову буде відновлено до 25 грудня 2016 року.

Фото прес-служби Служби автомобільних доріг у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі