Події

Біля села у Житомирській області перекинувся Chevrolet Aveo: двоє чоловіків загинули, дві жінки отримали тяжкі травми

27 June 2017, 12:24

Внаслідок ДТП у Новоград-Волинському районі двоє людей загинуло, ще двоє – у лікарні.

Про це 27 червня повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 26 червня у Новоград-Волинському районі. Попередньо встановлено, що близько 20 години у с. Красилівці водій автомобіля Chevrolet Aveo, 53-річний житель Черкаської області, рухаючись у напрямку с. Міхіївки, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя, де машина перекинулася. Унаслідок ДТП водій та 58-річний пасажир авто, житель м. Новограда-Волинського, отримали травми, що виявилися несумісними з життям. Ще двоє пасажирів Chevrolet, 55-річна звягельчанка та 46-річна жителька с. Міхіївки, з тяжкими травмами були госпіталізовані», - інформує поліція.

Причини та обставини, які призвели до фатальної дорожньо-транспортної пригоди слідчі з’ясовують у рамках розпочатого досудового розслідування.

Водночас правоохоронці звертаються до водіїв транспортних засобів із наполегливим проханням суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та не ігнорувати заходи безпеки. Під час кермування дотримуйтеся такої швидкості руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно уникати раптових дорожніх ситуацій.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 25 червня біля райцентру Ружин під час обгону перекинувся Mercedes, в якому їхали підлітки, один юнак загинув. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі