Суспільство

Азербайджанська діаспора влаштувала святковий обід в домі престарілих

27 June 2017, 12:59

У священний місяць Рамадан – місяць обов’язкового посту для мусульман прийнято здійснювати благі справи, допомагати іншим. Піст протягом Рамадану навчає цінувати Божі дари — їжу й пиття. Віруючі на власному досвіді пізнають почуття голоду. Це спонукає бути чуйнішими до потреб мільйонів бідних людей. Саме протягом Рамадану мусульмани намагаються бути особливо щедрими.

З нагоди закінчення посту Житомирське обласне представництво «Об’єднаної діаспори азербайджанців України» влаштувало святковий обід для мешканців дому престарілих, в якому проживає понад 200 осіб, з них значна частина – лежачі люди. Представники азербайджанської діаспори забезпечили персонал закладу всіма необхідними продуктами для приготування плову, овочами, фруктами та солодощами, а також оглянули пансіонат та завітали  в гості до відділень з лежачими людьми. Радж Гасімов, голова Житомирського обласного представництва «Об’єднаної діаспори азербайджанців України» в ході спілкування з адміністрацією закладу поцікавився потребами і пообіцяв допомагати необхідним  в разі потреби.

Не забули і про своїх юних друзів, вихованців дитячого будинку, які з нетерпінням чекають чергового візиту до них. Кожного місяця азербайджанська діаспора надає допомогу дитячому будинку. Цього разу для діток привезли смачні частування –  банани, черешні, яблука та овочі.

Прес-служба Житомирського обласного представництва «Об’єднаної діаспори азербайджанців України»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі