Суспільство

Двоє випускників з Житомирської області отримали по 200 балів за ЗНО з хімії

29 June 2017, 10:45

У Житомирській області 200 балів за ЗНО з хімії отримали два випускники.

Про це у коментарі Житомир.info розповів проректор Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Микола Сюравчик.

«Поки що ще немає всіх результатів із ЗНО. Проте нам відомо, що двоє випускників з Житомирської області отримали 200 балів за ЗНО з хімії. Це учні Олевської гімназії та Овруцької загальноосвітньої школи №3», - сказав Микола Сюравчик.

В українському центрі оцінювання якості освіти зазначають, що пороговий бал зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року з української мови і літератури відповідає 24 тестовим балам, з математики – 11 тестовим балам, з англійської, німецької, французької, іспанської мов – 14 тестовим балам, з історії України – 27 тестовим балам, з російської мови – 26 тестовим балам, з біології – 23 тестовим балам. Пороговий бал з географії відповідає 27 тестовим балам, з фізики – 10 тестовим балам, з хімії – 17 тестовим балам.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році у Житомирській області 200 балів за ЗНО з української мови та літератури отримали чотири учні, один з яких – за тестування на поглиблений рівень. Житомирський випускник, який отримав 200 балів на ЗНО, розповів про свої плани на майбутнє.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі