Влада

За рішення по МАФу на Чуднівській двом чиновникам Житомирської міської ради зменшили премію на 50%

30 June 2017, 11:56

За розпорядженням мера Сергія Сухомлина була проведена службова перевірка щодо підготовки рішення про відміну паспорта прив’язки МАФу на вул.Чуднівська, 129-б.

Про це на позачерговому засіданні міськвиконкому 30 червня повідомила секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж .

Вона розповіла, що було розпорядження мера про проведення службової перевірки у зв’язку з виявленням невідповідністю рішення виконкому протоколу засідання. Для проведення перевірки була утворена комісія, яка здійснила перевірку і ввечері 29 червня доповіла про її результати меру.

Наталя Чиж зачитала розпорядження мера про заходи дисциплінарного впливу за результатами перевірки.

«Попередити заступника начальника відділу організаційно-протокольної роботи міськради Савченко, заступника начальника відділу претензійно-позовної роботи юридичного департаменту Чернюк, начальника відділу охорони культурної спадщини та дизайну міського середовища департаменту містобудування Чемерис про недопущення у подальшій роботі неналежної підготовки рішень виконавчого комітету Житомирської міської ради. Зменшити на 50% премії за червень 2017 року заступнику начальника відділу організаційно-протокольної роботи міськради Савченко, заступника начальника відділу претензійно-позовної роботи юридичного департаменту. Привести у відповідність документ, як він був проголосований на виконкомі відповідно до стенограми. Перше: відмінити ТОВ ТД «Лазурний» паспорт прив’язки тимчасового павільйону продовольчих товарів в групі тимчасових споруд з виконанням благоустрою прилеглої території за адресою: Чуднівська 129-Б. Друге: зобов’язати КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» демонтувати тимчасову споруду по вул. Чуднівській 129-Б та здійснити благоустрій територій на якій була розміщена ця тимчасова споруда. Третє: управлінням комунального господарства Житомирської міської ради виступити головним розпорядником коштів з демонтажу тимчасової споруди. Четверте: рекомендувати Житомирському відділу поліції ГУНП в Житомирській області забезпечити громадський порядок під час демонтажу тимчасових споруд», - оголосила Наталія Чиж.

Водночас, на сайті міської ради 27 червня був опублікований проект рішення міськвиконкому «Про  внесення змін до рішення міськвиконкому від 21.06.2017 № 573 «Про відміну паспорта прив'язки тимчасової споруди по вул. Чуднівській, 129-б», але питання на розгляд виконкому не виносилося, тобто розпорядженням мера про заходи дисциплінарного впливу буде змінений текст попереднього рішення виконавчого комітету щодо МАФу на Чуднівській, 129-б.

Як повідомляв Житомир.info, після засідання міськвиконкому 21 червня мер Житомира Сергій Сухомлин говорив, що у рішенні виконкому є пункт, по якому КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» має у найкоротший термін прибрати скандальний МАФ, але в опублікованому на сайті міськради рішення цього пункту немає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі