Влада

Президент України в Києві попрощався із загиблим на Донеччині полковником Юрієм Возним з Житомира

30 June 2017, 13:05

Президент України попрощався з українськими воїнами, які загинули від рук терористів – полковником Головного управління розвідки Міністерства оборони Максимом Шаповалом та полковником СБУ з Житомира Юрієм Возним.

Про це інформує сайт глави держави.

«Прощання з героями відбулося 30 червня в Києві в Будинку офіцерів та Будинку культури СБУ. Глава держави висловив глибокі співчуття родинам загиблих та їх бойовим побратимам, і вшанував пам'ять героїв. Президент присвоїв військове звання генерал-майора полковнику Максиму Шаповалу (посмертно) та нагородив полковника СБУ Юрія Возного орденом «За мужність» (посмертно). Відповідні укази підписані Главою держави 30 червня 2017 року. Співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Максим Шаповал загинув вранці 27 червня у Солом’янському районі міста Києва під час вибуху автомобіля, в якому він знаходився. Слідство кваліфікує трагедію як терористичний акт. В цей же день на Донбасі у селищі Іллінівка Костянтинівського району на міні підірвався автомобіль зі співробітниками Служби безпеки України, внаслідок чого полковник Возний загинув, а ще троє співробітників отримали поранення», - інформує сайт президента.

Нагадаємо, зранку 30 червня засідання Житомирського виконкому розпочалося з хвилини мовчання, вшанували пам'ять загиблого в АТО полковника з Житомира Юрія Возного.

Як повідомляв Житомир.info, у середу, 28 червня, у Костянтинівському районі Донецької області підірвали автомобіль із працівниками Служби безпеки України, загинув полковник з Житомира.

Фото з сайту президента України

Фото СБУ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі