Влада

Нова громадська рада при головному управління ДФС у Житомирській області обрала головою Тетяну Годовську

30 June 2017, 15:19

22 червня на першому засіданні нової громадської ради при головному управлінні ДФС у Житомирській області головою ради була обрана Тетяна Годовська.

Протокол №1 засідання громадської ради при ГУ ДФС 27 червня опублікували на сайті обласного управління фіскальної служби.

«Яремчук І.В. внесла кандидатуру Годовської Т.Б. Опанасюк Ю.А. підтримав пропозицію Яремчук І.В. Мяснов І.П. запропонував свою кандидатуру, а також кандидатуру Демчика Є.О. Демчик Є.О. взяв самовідвід. Результати рейтингового голосування: за кандидатуру Годовської Т.Б. - 11 голосів, за кандидатуру Мяснова І.П. - 3 голоси. Вирішили: обрати головою громадської ради при ГУ ДФС у Житомирській області Годовську Т.Б», - зазначається у протоколі.

Нагадаємо, Ігор Мяснов був головою попереднього складу громадської ради.

Також на сайті ГУ ДФС у Житомирській області опублікований наказ від 27.06.2017 року № 932 «Про затвердження складу Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Житомирській області».

 

Як повідомляв Житомир.info, заяви від представникам інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах по формуванню нового склад при ГУ ДФС приймалися до 22 травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі