Місто

У Житомирі триває реконструкція Центрального стадіону. Фоторепортаж

3 July 2017, 17:15

21 червня 2017 року комунальне підприємство «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради отримало статус професійної футбольної команди і вийшло у Другу лігу. 

Вже 15 липня «Полісся» стартуватиме у ІІ лізі виїзним поєдинком проти «Арсеналу-Київщини» з Білої Церкви, а вінницьку «Ниву-В» наші футболісти прийматимуть на стадіоні в Коростені. Це відбудеться 22 липня, - повідомляє Спортивний Житомир.

Попри багаторічні обіцянки чиновників, Центральний житомирський стадіон ще довго не зможе приймати гравців та вболівальників: станом на сьогоднішню дату реконструкція триває, на стадіоні щебінь, купи будматеріалів та автомобільна техніка.  

Нагадаємо, 16 червня цього року колективу ФК «Полісся» представили нового керівника - Віталія Лясковського. Про свої плани на посаді та підготовку до участі у Другій лізі директор клубу розповів у прямому ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info. У зв’язку з виходом в Другу лігу затрати ФК «Полісся» збільшуються майже на 600 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, на стадіоні планують залишити одну трибуну і зробити над нею накриття. У 2016 році Житомирська ОДА показувала, як виглядатиме стадіон «Полісся» після реконструкції.

Фоторепортаж Анни Максимової

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі