Влада

Кількість скарг житомирян на якість опалення минулого сезону зменшилась майже у півтора рази, - Сухомлин

5 July 2017, 11:27

Минулого опалювального сезону майже у півтора рази зменшилась кількість скарг до міськради на якість послуг «Житомиртеплокомуненерго».

Про це під час засідання виконкому 5 липня повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Щороку ми по завершенню опалювального сезону відслідковуємо такий показник, як кількість скарг людей на якість опалення. Сезон 2014-2015 років було 768 скарг. Минулого опалювального сезону їх кількість становила 430 чи 450. Фактично у півтора рази скоротилась кількість скарг на якість опалення», -  пояснив мер Житомира.

При цьому Сухомлин акцентував й на економії коштів, якої вдасться досягти завдяки встановленню теплових лічильників у багатоквартирних будинках міста.

«Якщо цього року управління разом із теплокомуненерго проведе ту програму, за яку вчора проголосували депутати, - а це встановлення лічильників на 75% житлового фонду міста Житомира, то ми вже рахували, що люди зекономлять до 25 млн грн у своїх платіжках», - сказав міський голова.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці 2016 року НКРЕКП назвала Житомир серед міст-аутсайдерів за кількістю встановлених теплових лічильників. Минулого місяця голова Житомирської ОДА пообіцяв, що до кінця 2017 року 75% будинків області з централізованим теплопостачанням будуть оснащені тепловими лічильниками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі