Суспільство

У Новограді-Волинському вперше відбулося обласне змагання з авіамодельного спорту

5 July 2017, 17:15

Вперше в місті Новограді-Волинському 3 та 4 липня проведено обласний конкурс-змагання з авіамодельного спорту в класі радіокерованих моделей.

Про це пише сайт Новоград-Волинської міської ради.

«Поблизу аеродрому с. Броники на це дійство зібралось 6 команд з Житомирської області, крім того, завітали ветерани та любителі авіамоделізму.В ході змагань проведено технічний огляд 30 моделей, теоретичний залік у всіх класах. А найцікавішими та захоплюючими стали залікові польоти у класах гоночної та пілотажної моделей літака та повітряного бою. Тут кожен учасник зміг показати свої знання та вміння керувати власноруч змайстрованим літаком», - йдеться у повідомленні.

Вихованці Новоград-Волинського ЦНТТУМ в складі Татаринцева Кирила, учня 2 класу , НВК, Грималюка Іллі,  учня 6 класу НВК, Долінка Кирила,  учня 9 класу, ЗОШ № 5 під керівництвом керівника гуртка Старікова Олега Ілліча зайняли ІІ загальнокомандне місце.

Абсолютне І місце в класі радіокерованих пілотажних моделей зайняв Грималюк Ілля, а Долінко Кирил – ІІІ місце в класі гоночних радіокерованих моделей.

Фото з сайту Новоград-Волинської мерії

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році діти з Житомирської області виграли Всеукраїнські змагання з авіамодельного спорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі