Події

Житель Житомирської області на полюванні застрелив кума

6 July 2017, 13:00

У с. Гаврилівка Вишгородського Київської області району два куми напідпитку відправилися на нічне незаконне полювання. Озброєні мисливськими рушницями чоловіки планували повернутися додому з лісу з трофеєм, натомість один із них привіз додому свого 34-річного товариша з вогнепальним пораненням в області черевної порожнини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

«Швидку» викликали не одразу, а по приїзду додому, тому врятувати потерпілого не вдалося – помер дорогою в лікарню. Начальник поліції Київщини Дмитро Ценов повідомив, що для розкриття вбивства будо задіяно весь особовий склад Вишгородської поліції та оперативників Головного управління. Встановлено, що загиблий мав при собі зареєстровану рушницю, натомість у розпорядженні його товариша легальної зброї не було», - йдеться у повідомленні.

За словами правоохоронців, 32-річний кум загиблого, житель Житомирської області, упродовж доби вводив в оману поліцейських, надаючи неправдиві покази.

«Розповідав, що на полювання не ходив, а лише чекав товариша у автомобілі. Коли почув постріл, відправився на пошуки та знайшов його пораненим. Вже під час допиту на поліграфі чоловік зізнався у скоєному. Наразі тривають слідчі заходи. Призначено ряд експертиз. Слідчими Вишгородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває», - розповіли у поліції.

Фото поліції Київської області

Як повідомляв Житомир.info, 3 липня у селі Васьковичі Коростенського району Житомирської області під час суперечки «товариш» вбив одного та порізав іншого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі