Політика

Верховна Рада хоче призначити позачергові вибори голови райцентру в Житомирській області

6 July 2017, 17:39

Верховна Рада хоче призначити позачергові вибори Романівського селищного голови Романівського району Житомирської області.

Проект відповідної постанови 4 липня зареєстрований в парламенті.

«На чергових виборах 25 жовтня 2015 року Романівським селищним головою був обраний Іщук Анатолій Володимирович. 30 березня 2017 року Іщук А. В. помер. Факт смерті підтверджується свідоцтвом про смерть від 31 березня 2017 року. У зв’язку з цим Романівська селищна рада порушила перед Верховною Радою України клопотання про призначення позачергових виборів Романівського селищного голови. За оперативною інформацією, на даний час не планується об’єднання Романівської селищної ради з іншими територіальними громадами», - зазначається у пояснювальній записці до законопроекту.

Позачергові вибори Романівського селищного планують призначити на 24 вересня 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, 11 червня 2017 року у Житомирській області проходили позачергові вибори Головківського сільського голови Малинського району та Швайківського сільського голови Бердичівського району: проекти відповідних постанов були поданий до парламенту 6 березня, 14 березня народні депутати за них проголосували і 27 березня обидва документи були підписані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі