Місто

Житомирський «Центр захисту тварин» надає послуги готелю для домашніх песиків

7 July 2017, 09:55

Житомирський КП «Центр захисту тварин» розпочав надавати послуги готелю для домашніх песиків.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала директор комунального підприємства Олександра Мельник.

«Ви плануєте поїхати у відпустку/відрядження/гості, але хвилюєтесь про своїх домашніх улюбленців?! Тоді Вам до Нас! КП «Центр захисту тварин» надає послуги готелю для домашніх песиків! Зручний, просторий вольєр, іграшки, якісний вигул та найкращі чуйні доглядальники», - написала Олександра Мельник.

Також у коментарі Житомир.info директор КП «Центр захисту тварин» уточнила, що послуга почала працювати з початку липня.

«До нас з початку літа почали телефонувати житомиряни та дізнаватися, чи надаємо ми такі послуги. Тому ми розробили відповідну калькуляцію, щоб все було офіційно і законно, погодили, і вже з липня запустили таку послугу», - розповіла Олександра Мельник.

Готель для домашніх песиків обійдеться житомирянам у 47 грн за добу, якщо власники залишатимуть тварин зі своїм кормом, та 60 грн за добу буде з кормом, який надаватиме КП «Центр захисту тварин».

Адреса: м.Житомир вул.С.Параджанова,87.

За додатковою інфо звертайтесь за тел.: (0412) 55-00-20,

Пн. - Пт. з 9.00 - 18.00.

Як повідомляв Житомир.info, на початку квітня 2017 року в житомирському «Центрі захисту тварин» вживили перший спеціальний мікрочіп для реєстрації у базі даних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі