Події

Самогубство у житомирському парку: 22-річна дівчина стрибнула з мосту

9 July 2017, 11:47

Близько п’ятої години ночі 8 липня 22-річна дівчина вчинила самогубство, стрибнувши з підвісного пішохідного мосту у парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна.

Про це Житомир.info повідомила речниця управління патрульної поліції міста Житомира Світлана Зіляк.

«8 липня близько п’ятої години ночі надійшло повідомлення про те, що на підвісному мосту у парку відпочинку імені Юрія Гагаріна 22-річна дівчина вчинила самогубство. По прибуттю на місце події екіпажу патрульної поліції факт самогубства підтвердився. Під час стрибка дівчина отримала тілесні травми, несумісні з життям. Інспектори викликали на місце події швидку медичну допомогу, медики констатували факт летального результату. Також на місце події було викликано слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин», – уточнила Світлана Зіляк.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 7 липня правоохоронці перекрили міст у житомирському парку і намагались врятувати чоловіка, який видерся на балку. У головному управлінні Національної поліції у Житомирській області журналістам Житомир.info повідомили, що чоловік, який намагався стрибнути з пішохідного мосту в парку Гагаріна, підозрюється у причетності до вбивства, скоєного у березні 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі