Події

Через недопалок загинув власник «Москвича», який вибухнув на одній із вулиць Олевська

9 July 2017, 12:04

Удень 8 липня на одній із вулиці міста Олевська Житомирської області загорівся і вибухнув автомобіль «Москвич», на водійському сидінні якого виявили тіло його 47-річного власника. Про подію рятувальників сповістили сусіди о 12:28.

Про це повідомляє прес-служба управляння ДСНС в Житомирській області.

«Полум’ям було повністю охоплено автомобіль. Транспортний засіб знаходився на подвір’ї, поблизу гаража. В салоні, на водійському сидінні вони помітили тіло людини. Це був 47-річний власник авто. Чоловік уже не подавав ознак життя. Як з’ясувалося, того дня власник легковика посварився зі своєю дружиною та пішов до гаража. Він був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік закурив цигарку та заснув. Недопалок упав у салоні та почав тліти. На задніх сидіннях знаходилась 10-літрова каністра з бензином, до якої дістався вогонь, що ймовірно, і призвело до трагедії», –йдеться у повідомленні.

О 13:05 рятувальники ліквідували пожежу.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 7 липня в селі Бехи Коростенського району вантажний автомобіль Renault magnum з невідомих причин з’їхав у кювет. Кабіна транспортного засобу врізалася в дерево і розвернулася на 90º в ліву сторону.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі