Події

Після застілля у Черняхівському районі чоловік застромив ножа у серце товаришеві по чарці

10 July 2017, 13:06

У Черняхівському районі господар будинку зарізав свого знайомого, з яким розпивав спиртне. Загиблого зайшли на подвір’ї з колото-різаною раною в область серця.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«8 липня у Черняхівському районі було знайдено тіло 57-річного чоловіка з колото-різаною раною в область серця. Поліцейські встановили, що смертельному травмуванню передувало «чаркування» загиблого із господарем будинку, на подвір'ї якого і знайшли тіло. Потім між чоловіками виник конфлікт, який закінчився ножовим пораненням для одного і затриманням поліцією – для іншого», – написав Печененко.

Тепер 56-річному підозрюваному загрожує ув’язнення терміном від 7 до 15 років.

Згодом прес-служба ГУНП уточнила, що подія сталася близько 12:00 у селі Нові Сали Черняхівського району, а підозрюваний і вбитий були кумами.

«57-річний чоловік вийшов з будинку кума й упав біля воріт. Господар домоволодіння відразу викликав швидку, однак врятувати життя односельчанина не вдалося. Під час огляду з’ясувалось, що на тілі чоловіка в області серця колото-різана рана, що і стала, очевидно, причиною смерті. Встановлюючи обставини отримання ушкодження, поліцейські дізнались, що між загиблим та господарем будинку давні неприязні стосунки, однак вони продовжували час від часу спілкуватись. Того дня загиблий також прийшов до кума і після нетривалої бесіди між ними виник черговий конфлікт. У запалі емоцій 56-річний власник будинку наніс гостю ножове поранення. Той зміг вийти з оселі і дійти до воріт, де його і знайшли. Нині досудове розслідування проводиться за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові, який на момент події перебував у стані сп’яніння, може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років», – утонюють у прес-службі управління.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Гаврилівка Вишгородського Київської області району два куми напідпитку відправилися на нічне незаконне полювання. Озброєні мисливськими рушницями чоловіки планували повернутися додому з лісу з трофеєм, натомість один із них привіз додому свого 34-річного товариша з вогнепальним пораненням в області черевної порожнини.

Фото прес-служби ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі