Влада

У селищі Житомирської області відкрили новий пам’ятник та вручили АТОвцю президентську відзнаку

10 July 2017, 13:26

9 липня у селищі Романів Житомирської області урочисто відкрили пам’ятник «Борцям за волю» та вручили учаснику АТО Юрію Гаврилюку орден «За мужність».

Про це 10 липня написав сайт Твій Романів.

Відкриття та освячення пам’ятного знаку відбулось в День Романова на бульварі Шевченка.

«Пам’ятник був побудований виключно за кошти громадян селища та місцевих підприємців. На відкриття прийшли рідні загиблих бійців АТО, влада району, священики найбільших конфесій району та жителі селища. Поруч з пам’ятником зі стягами України стояли демобілізовані бійці АТО. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів, які боронили Україну в роки війн, поліція завершила хвилину салютом. До підніжжя пам’ятника поклали квіти, а священики освятили новий монумент», - інформує Твій Романів.

На відкритті пам’ятника військовий комісар вручив бійцю з Романова Юрію Гаврилюку орден «За мужність» 3 ступеню, якого той був удостоєний в травні цього року під час несення служби в зоні АТО за знищення ворожого танку. Президентська нагорода надійшла в Романівський райвійськкомат якраз перед Днем селища.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2017 року в місті Овруч Житомирської області відкрили відреставрований пам'ятний знак борцям за волю і незалежність України, а тиждень тому на честь загиблих в АТО бійців відкрили пам’ятний знак «Героям АТО» в Баранівці.

Фото - Твій Романів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі