Влада

Житомирська ОДА звітує, що за бюджетні кошти вже оздоровилися та відпочили 65% дітей від запланованого

11 July 2017, 14:59

На Житомирщині вже охоплено оздоровленням і відпочинком за бюджетні кошти 15 тис. 741 дитину, що становить 65% від запланованого.

Про це повідомляє управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації – інформує прес-служба ОДА.

«Загалом в обласному бюджеті на 2017 рік передбачено 15 млн 485,8 тис. гривень на придбання путівок до дитячих оздоровчих закладів. За ці кошти оздоровити та відправити на відпочинок планується 24 тис. 221 дитину. Станом на 8 липня 2017 року за кошти обласного бюджету управлінням придбано 1 тис. 298 путівок до оздоровчих закладів обласної комунальної власності», - йдеться у повідомленні.

За інформацією управління сім’ї, молоді та спорту, у червні в області працювало 298 пришкільних таборів, які відвідувало 17 тис. 505  дітей, що становить 14,5 %. Працювали 456 мовних таборів, в яких вивченням іноземних мов охоплено 12495 дітей. 7 шкіл Житомирської області стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «Go Camps».

Довідка ОДА. Управління сім'ї, молоді та спорту у травні  направляли дітей на оздоровлення до:

дитячого оздоровчого закладу санаторного типу «Дзвіночок» комунального підприємства Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші» Житомирської обласної ради;

дитячого оздоровчого закладу санаторного типу «Лісова казка» обласного санаторію радіаційного захисту для дорослого і дитячого населення Житомирської обласної ради;

сезонного оздоровчого закладу «Лісовий берег» обласного медичного центру вертебрології і реабілітації Житомирської обласної ради.

Також з початку року до УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) за путівками, наданими Міністерством соціальної політики України було направлено 168 дітей, до ДЦ «Артек» – 135 дітей.

Як повідомляв Житомир.info, цього року оздоровлення 900 дітей-пільговиків у житомирському таборі «Супутник» обійдеться міському бюджету в понад 3 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі