Місто

Квитки на потяг Житомир – Білгород-Дністровський продаватимуть до Спаса

12 July 2017, 10:00

З 5 червня по 9 липня Укрзалізниця продала 4955 квитків на потяг №521 Житомир – Білгород-Дністровський.

Про це 11 липня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації з посиланням на управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму.

За інформацією ОДА, у перші дні курсування потягу (5 і 7 червня) вагони були заповнені на 39 і 60 % відповідно. Але вже із середини червня і до сьогодні квитки розкуплені у повному обсязі. За один курс із Житомира потяг везе 296 пасажирів.

Нагадаємо, що поїзд рухається в напрямку Білгород-Дністровського, зупиняється в Одесі, Кароліно-Бугазі та Затоці. Курсує по непарних числах місяця та вирушає із Житомира о 20.42 год. Ціна – від 144 грн за плацкартне місце до Білгород-Дністровського.

Як повідомили Житомир.info у довідковій службі залізничного вокзалу «Житомир», дізнатися, чи є квитки на певну дату, можна лише в касах залізничного вокзалу. Продзвонювати радять щодня, так як деякі пасажири можуть відмовлятися від заброньованих квитків або ж до потягу можуть додати вагони. Останній день продажу квитків на потяг Житомир – Білгород-Дністровський – це 19 серпня (Спаса).

Станом на 9.45 на сайті Укрзалізниці є дані, що до кінця липня 2017 року на потяг Житомир – Білгород-Дністровський є лише 4 квитки в плацкарті на 27 липня.

Поради, як з Житомира добратися до моря, читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі