Місто

Улюблений сир стає ще ближчим завдяки мережі магазинів «Сирне королівство»

13 July 2017, 11:32

Уперше в Житомирі відкривається магазин сирів всеукраїнської мережі «Сирне королівство». Це мережа магазинів голландських сирів сімейного типу, асортимент якої налічує більша ста найменувань та видів сирів, які виробляються по всій Європі.

У магазинах «Сирного королівства» царює атмосфера смаку і вишуканості – духмяний сир зі сльозою, до якого пасує витончене вино, або гіркий чорний шоколад, або смачний конфітюр... Обирати саме вам. Ми підбираємо найсмачніші сири та тендітні доповнення – вина, конфітюрі, соуси, джеми, шоколад.

Вам це важко уявити? Завітайте до нашого «Сирного королівства» та відчуйте себе найбажанішим гостем королівського палацу, якого частують найвишуканішими стравами, намагаються здивувати та задовольнити усі забаганки. Ви знайдете у нас сири з коров’ячого та козиного молока, молодий та витриманий сир, екстра витриманий з кропивою, сир з медом, трюфельний, з в’яленими томатами, блакитний, Парміджано Реджано та багато-багато інших вишуканих смаків.

Наші консультанти розкажуть вам про різні види сиру, їх історії і легенди, отримаєте інструкції, як поєднувати їх з фірмовим соусом, гірчицею, і, звичайно ж, сухим вином. У нашому Королівстві Вас завжди чекає повний спектр сирних аксесуарів і найтепліших емоцій!

Наш магазин знаходиться за адресою: Київська, 10, навпроти кінотеатру «Україна».

Просто прийдіть і дайте волю бажанням!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі