Економіка

У Житомирській облраді звітують: за перших півроку обласний бюджет виконали на 109%

13 July 2017, 14:32

За перше півріччя поточного року до загального фонду обласного бюджету надійшло більше 353 млн грн, що становить 109% до показників, затверджених обласною радою і на понад 76 млн грн більше ніж за аналогічний період минулого року. Забезпечено виконання за всіма шістнадцятьма запланованими джерелами надходжень обласного бюджету.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

«Надходження до спеціального фонду обласного бюджету становлять 200 млн грн, що на понад 113 млн грн більше минулорічних показників. Протягом січня-червня до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 2,1 млрд грн, що майже на 600 млн грн, або на 37,7% більше ніж за січень-червень 2016 року. Загальна сума надходжень до спеціального фонду бюджету області становить 330 млн грн, що більше на 146,5 млн грн», – йдеться у повідомленні.

З державного бюджету область отримала різні субвенції на суму майже 4,5 млрд грн.

«Зокрема, освітня субвенція – 1,2 млрд грн, медична субвенція – 883,5 млн грн, на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та інше – 986,2 млн грн, на надання різного виду пільг та житлових субсидій населенню – 1,3 млрд грн та інші субвенції, передбачені законодавством», – уточнює прес-служба облради.

Завдяки виконанню показників бюджету, в області своєчасно та в повному обсязі виплачується заробітна плата працівникам бюджетної сфери та проводяться розрахунки за спожиті бюджетними установами комунальні послуги і енергоносії.

Нагадаємо, у грудні минулого року депутати Житомирської облради затвердили обласний бюджет на 2017 рік без обговорення.

Як повідомляв Житомир.info, між містами та районами Житомирської області розподілили 10,5 млн грн з 13 млн субвенції з держбюджету на виплату грошової компенсації для придбання житла родинам загиблих та поранених учасників антитерористичної операції.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі