Влада

Губернатор Житомирської області на третину скоротив склад робочої групи з протидії захопленню підприємств

13 July 2017, 17:17

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич на третину скоротив склад робочої групи з протидії протиправному захопленню підприємств.

Розпорядження голови ОДА від 7 липня 2017 року «Про затвердження нового складу обласної робочої групи з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств» 13 липня розмістили на сайті облдержадміністрації.

Своїм розпорядженням від лютого 2017 року Гундич затвердив склад цієї ж робочої групи у кількості 20 осіб. Новий документ не стосується керівного складу робочої групи (заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький так і залишається керівником робочої групи, перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко - заступником керівника робочої групи, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило - секретарем робочої групи), проте на третину скорочує кількість членів робочої групи - з 17 до 5 осіб, «у зв’язку з кадровими змінами у складі обласних установ та структурних підрозділів облдержадміністрації».

Згідно з новим розпорядженням, членами робочої групи з протидії захопленню підприємств є начальник начальник головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександр Грабар, начальник юридичного відділу апарату ОДА Ірина Демидчук, начальник відділу управління СБУ Михайло Клусенко, прокурор Михайло Рудченко та оперуповноважений управління захисту економіки в Житомирській області Департаменту захисту економіки Нацполіції Олександр Фелоненко.

Скрін з додатку до розпорядження від 7.07.2017

Як повідомляв Житомир.info, місяць тому робоча група в Житомирській ОДА розглядала звернення чотирьох підприємств щодо незаконної перереєстрації права власності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі