Події

У Житомирі з п’ятиповерхівки на Грушевського евакуювали мешканців через підозрілу валізу

15 July 2017, 13:33

У Житомирі поліція знешкодила підозрілу валізу у під’їзді багатоповерхівки на вул.Грушевського.

Про це повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«15 липня близько 9.30 на спецлінію «102» звернувся житомирянин із повідомленням про виявлення у під’їзді його будинку підозрілого предмета. На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського відділу поліції, вибухотехніки ГУНП. На місці події правоохоронці виявили металеву валізу, залишену на підвіконні сходинкового майданчика 5-поверхового будинку. Поліцейські провели евакуацію жителів двох під’їздів будинку та обмежили доступ до потенційно небезпечної території задля убезпечення людей від можливої загрози,» - інформує поліція.

Фахівці-вибухотехніки дистанційно відчинили знахідку. Валіза виявилась порожньою. Жодних небезпечних предметів чи речовин не виявлено.

«Правоохоронці нагадують громадянам: у разі знайдення підозрілих пакунків, валіз, нічийних іграшок, ґаджетів тощо не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину. Негайно зателефонуйте за номером «102» та повідомте про свою знахідку. Цим ви можете вберегти своє життя та оточуючих. Будьте пильні», - йдеться у повідомленні.

 

Фото ГУНП

Як повідомляв Житомир.info, 13 липня у Житомирі на вул.Ріхтера в автомобілі «автомайданівця» виявили гранату. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі