Економіка

Інтернат у Житомирській області в середині липня закуповує молоду картоплю – був готовий платити по 8 грн/кг

17 July 2017, 12:02

Персонал та вихованців Радомишльського психоневрологічного інтернату Житомирської обласної ради годуватимуть картоплею нового врожаю.

Про це йдеться в оголошенні про допорогову закупівлю на сайті електронних закупівель ProZorro.

17 липня стали відомі попередні результати закупівлі 1000 кг молодої картоплі, за які були готові заплатити 8 тисяч гривень (очікувана вартість), або по 8 гривень за кілограм. Єдиним учасником закупівлі вказаний підприємець Мазуркевич Володимир Андрійович з міста Радомишль Житомирської області, який запропонував дещо нижчу ціну – 6900 грн за тонну картоплі, або 6,90 грн/кг. Станом на 17 липня ФОП Мазуркевич очікує рішення тендерного комітету.

Терміном поставки молодої картоплі вказаний липень 2017 року. За умовами технічної документації, картопля має бути ціла, чиста, розфасована в сітки. Не допускається наявність в’ялих картоплин, роздавлених, пошкоджених сільськогосподарськими шкідниками та хворобами, з наявністю землі, органічних і мінеральних домішок. Мінімальний діаметр картоплі має бути 60 мм.

За даними Держстату, станом на 10 липня середня ціна на молоду картоплю по Житомирській області складала 8 грн 29 коп. У житомирських супермаркетах ціна на ранню картоплю коливається від 7 до 9 грн, на картоплю старого врожаю – в межах 5 гривень.

Як повідомляв Житомир.info, в минулому році Житомирський обласний перинатальний центр на Богунії збирався закупити 10 тонн картоплі по 2,5 грн за кілограм.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі