Події

У Бердичеві вночі горіло приміщення перукарні

17 July 2017, 15:27

Уночі 17 липня навпроти Бердичівської центральної міської лікарні сталась пожежа – горіла перукарня «Сакура» по вулиці Житомирській.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

Інформацію про подію кореспонденту Житомир.info підтвердили в прес-службі управління ДСНС в Житомирській області.

«Повідомлення по пожежу надійшло о 1:41 ночі. Вогнем пошкодження кондиціонер, вікно і ще 7 м2 оздоблення стіни. Локалізувати загоряння вдалося о 1:59, а ліквідувати – о 2:20. На місці події працювали четверо рятувальників і було задіяно одну пожежну машину», – уточнила начальник відділ агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності управління ДСНС в Житомирській області Ірина Романюк.

Зі слів очевидців, причиною пожежі міг стати підпал. Однак у головному управлінні Нацполіції в Житомирській області цієї інформації наразі не підтвердили.

«Близько 1:45 від працівників районного відділення ДСНС надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць райцентру виникла пожежа. При зовнішньому огляді виявлено пошкодження (в приміщенні). Наразі необхідно опитати власницю закладу для встановлення обставин і початку перевірки. Поки заяви від власниці до правохоронних орагнів не надходило. Причина загоряння встановлюється», – прокоментувала речниця ГУНП Алла Ващенко.

Фото з сайту РІО-Бердичів

Як повідомляв Житомир.info, уночі 16 липня на розі вулиць Івана Мазепи та Довженка у Житомирі сталась пожежа у триповерховому приміщенні колишньої школи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі