Влада

На установчих зборах по формуванню нової громадської ради при Житомирській ОДА заблокували трибуну

17 July 2017, 15:44

17 липня о 15.00 в облдержадміністрації почалися установчі збори для формування нового складу громадської ради при Житомирській ОДА.

Журналіст Житомир.info повідомляє, що біля малої зали, де проходять збори, стоїть близько десятка поліцейських, на початку ж самого засідання було все спокійно, без криків і звинувачень.

Нагадаємо, Житомирська облдержадміністрація отримала заявки від 96 бажаючих стати членами громадської ради, але 23 відмовили «через несвоєчасне усунення недоліків». Тепер же з 73 на установчих зборах мають визначити 35 осіб, які й увійдуть до нової громадської ради. Присутні вже обрали лічильну комісію, але ще не визначили спосіб відбору майбутніх членів громадської ради при ОДА.

До президії підійшли кілька людей, які подавали були у минулій громадській раді та хотіли потрапити до нової каденції. Після виступів Ігоря Пірожка та Ігоря Малі, який не пройшов відбір, десяток хлопців заблокували трибуну.

Детальніше дивіться в сюжеті 

Як повідомляв Житомир.info, до попереднього складу громадської ради при Житомирській ОДА, яку сформували в квітні 2015 року, входили 176 представників інститутів громадянського суспільства. Передпочатком формування нової громадської ради облдержадміністрація повідомляла, що кількісний склад громадської ради визначається установчими зборами та не може становити більш як 35 осіб

Виступають Ігор Малі (зліва) та Ігор Пірожок 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі