Влада

Анонс програми «Діалоги» на Житомир.info: як «по-новому» працюватиме система профтехосвіти та чи потрібні місту робітничі кадри

18 July 2017, 11:42

Як функціонуватиме система ПТУ в Житомирі після того, як держава внесла зміни щодо джерел фінансування професійно-технічної освіти, зокрема, фінансування регіонального замовлення, яке відтепер покладене на місцеві бюджети, скільки бюджетних грошей передбачено на це у казні міста, як формуватиметься регіональне замовлення та чи відповідатиме воно реальному ринку праці. Напередодні нового навчального року відповіді на ці питання ми шукатимемо у ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info із заступником Житомирського міського голови Матвієм Хреновим.

Чи стануть професійно-технічні училища непомірним тягарем для міста, якщо регіональне замовлення формує область, то якою у цьому процесі буде роль обласного центру, чи потрібні Житомиру робітничі кадри та чи вистачить фінансування на їх навчання. Про усе це заступник мера Житомира розповість у прямому ефірі.

Нагадаємо, на початку року в інтерв’ю мер міста Сергій Сухомлин розповідав про майбутнє житомирських ПТУ.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2017 у прямому ефірі заступник міського голови Матвій Хренов розповідав про перспективу оптимізації та реорганізації системи професійно-технічної освіти.

Початок ефіру о 16:00.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі