Влада

Житомирська облрада не буде відповідати на запити, які надійшли з російських поштових сервісів

18 July 2017, 14:37

Житомирська обласна рада не буде розглядати інформаційні запити, які написані не державною мовою та надійшли із заборонених поштових сервісі.

Про це зазначається в додатку до розпорядження про доступ до публічної інформації та забезпечення оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних, яке голова облради Володимир Ширма підписав 17 липня.

«Запити на інформацію оформлюються державною мовою. Запити, оформлені іншою мовою не розглядаються. Запити на інформацію, які надійшли в обласну раду з електронних ресурсів, зазначених у рішенні Ради національної безпеки і оборони України від 28.04.2017 «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», уведеного в дію Указом Президента України від 16.05.2017 №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», а саме – з поштових сервісів mail.ru, bk.ru, list.ru, inbox.ru та yandex, на розгляд не приймаються», - йдеться в інструкції щодо процедури подання запиту на інформацію та отримання відповіді на нього.

Особою, відповідальною за організацію у встановленому порядку доступу до публічної інформації у виконавчому апараті обласної ради, за оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних, розпорядником якої є Житомирська обласна рада, на офіційному веб-сайті Житомирської обласної ради та на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних розпорядженням визначена заступника начальника управління з питань реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, реалізації проектів та програм виконавчого апарату обласної ради Діна Калтаєва.

Спеціальним місцем для роботи запитувачів із документами, що містять публічну інформацію, їх копіями, в Житомирській обласній раді визначений кабінет № 115/2.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженням голови Житомирської облради від 21 березня 2016 року вимагалося не порушувати закон про доступ до публічної інформації та Регламент роботи обласної ради VII скликання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі