Події

Подробиці смертельної ДТП у Житомирській області: Opel зіштовхнувся з попутною, а потім – із зустрічною вантажівкою

18 July 2017, 14:38

Поліція розповіла подробиці дорожньо-транспортної пригоди в Малинському районі Житомирської області, в якій загинув пасажир.

За інформацією відділу комунікації поліції в Житомирській області, 17 липня на автодорозі Київ - Ковель – Ягодин в Житомирські області водій автомобіля Opel Vivaro не впорався з керуванням та зіштовхнувся спочатку із попутною вантажівкою, а потім – із зустрічною.

«ДТП сталася уранці, близько 7.30 на 123 км автодороги. За кермом автомобіля Opel Vivaro, що рухався у напрямку м. Коростеня, перебував 28-річний житель Полтавщини. Чоловік, не обравши безпечної швидкості руху та дистанції, зіткнувся спочатку із автомобілем ISUZU NQR 71B, а потім виїхав на смуху зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з вантажівкою МАN. У результаті пасажир Opel Vivaro, 54-річний житель Полтавщини, загинув на місці пригоди, а водія з травмами доставили до лікарні», - повідомляє поліція.

За даними прес-служби ГУНП, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Призначено низку автотехнічних експертиз для встановлення усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, ДТП сталася поблизу села Йосипівка Малинського району. Водія Opel з понівеченого автомобіля вирізали рятувальники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі