Економіка

У селищі Житомирської області, яке претендує на звання неймовірного, хочуть за 11 млн грн відремонтувати школу

19 July 2017, 09:50

У селищі Червоне Андрушівського району Житомирської області, яке увійшло до півфіналу Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017», збираються зробити капітальний ремонт місцевої школи.

Оголошення про відкриті торги, замовником яких виступив департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства  Житомирської облдержадміністрації, опублікували на сайті електронних закупівель ProZorro.

Предмет закупівлі - реконструкція Червоненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів із застосуванням енергозберігаючих технологій, кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 19 липня 2017 року, строк виконання робіт - грудень 2017 року.

Орієнтовна вартість робіт становить 11 млн 304,7 тис. грн, торги заплановані на 20 липня 2017 року.

На сайті Червоненської громади Андрушівського району опубліковане рішення селищної ради від 5 травня 2017 року про створення в селищі опорної школи.

«Створити опорний навчальний заклад на базі комунальної організації (установи, закладу)  «Червоненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Андрушівського району Житомирської області», до якого підвозяться учні з сіл Забара, Котівка, Малі Мошківці, частково з сіл Крилівка та Великі Мошківці», - йдеться в документі.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня стартував фінал Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017». Серед 20 сіл, яки вийшли до півфіналу, єдине з Житомирської області – це смт Червоне Андрушівського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі