Події

У двох районах Житомирської області екологи виявили незаконний видобуток каменю та піску

19 July 2017, 10:53

У черговий раз виявлено та зафіксовано факти незаконного видобутку корисних копалин на території Житомирської області. Оперативними групами Державної екологічної інспекції у Житомирській області 18 липня було виявлено два факти незаконного видобування піску та каменю.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції в Житомирській області.

«Так в Овруцькому районі поблизу с. Ігнатпіль виявлено факт незаконного видобутку піску. На місці події знаходилась спеціалізована техніка, якою вантажили та вивозили пісок. Слідчо-оперативна група одразу ж прибула на місце виклику для проведення спільних заходів. Майже одночасно в Олевському районі за межами населеного пункту Сущанської сільської ради, поблизу лісового масиву зафіксовано факт незаконного видобутку каменю (піщаник). Площа відкритої розробки становила 0,2 га. На місці видобутку корисних копалин знаходились два екскаватори без номерних знаків та працювали люди. Екологами даний факт зафіксовано, винних осіб притягнуто до адмінвідповідальності», - інформують екологи.

Як повідомляв Житомир.info, на початку липня Держекоінспекція зафіксувала випадок незаконного видобування піску - неподалік села Глибочок Коростишівського району. Правоохоронці взялися розшукувати ділка, який вирубав сосни та вивозив пісок.

Фото - Держекоінспекція

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі