Події

У селі Житомирської області госпіталізували мотоцикліста, який обганяв автобус та зіштовхнувся з вантажівкою

19 July 2017, 13:33

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 липня близько 8.00 у с. Жубровичах Олевського району Житомирської області. Унаслідок зіткнення мотоцикла з вантажівкою травми отримав водій двоколісника та був госпіталізований до реанімаційного відділення районної лікарні. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Олевського відділення поліції. За попередньою інформацією, водій мотоцикла «Альфа», 51-річний місцевий житель, здійснюючи маневр обгону автобуса, що знаходився на узбіччі, зіштовхнувся з автомобілем ЗІЛ-131, під керуванням 40-річного жителя району, що виїздив з території місцевого підприємства. Унаслідок зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді полі травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення районної лікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, поблизу села Веселівка Коростенського району Житомирської області 12 липня Hyundai зіштовхнувся з Honda, водія двоколісника госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі