Події

На Вітрука у Житомирі намагалась повіситись 29-річна дівчина

19 July 2017, 14:23

Уночі 18 липня по вулиці Вітрука у Житомирі 29-річна дівчина намагалась скоїти самогубство, написавши про це своїй матері в смс.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє патрульна поліція міста Житомира.

«18 липня близько 23:00 на спецлінії 102 екіпажу патрульної поліції надійшло повідомлення, про спробу самогубства на вулиці Вітрука. Прибувши на місце події, патрульні з’ясували, що за даною адресою проживає 29-річна дівчина, яка напередодні надіслала своїй матері смс-повідомлення про намір скоїти самогубство та на прохання свого співмешканця не відчиняє двері», – йдеться у повідомленні.

Інспектори патрульної поліції також дізнались, що дівчина вже неодноразово намагалась накласти на себе руки.

«Слід було діяти швидко, вхідні двері були зачинені, тому ми вирішили допомогти співмешканцю дівчини потрапити в квартиру через вікно та відчинити нам двері», – розповідають поліцейські.

Потрапивши в квартиру, патрульні виявили дівчину, яка лежала на підлозі ванної кімнати із зашморгом на шиї – на щастя, жива! Поліцейські одразу надали домедичну допомогу дівчині. Врятовану передали лікарям швидкої психіатричної допомоги.

Як повідомляв Житомир.info, близько п’ятої години ночі 8 липня 22-річна дівчина вчинила самогубство, стрибнувши з підвісного пішохідного мосту у парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі