Економіка

У Житомирському ТТУ похвалилися доходом у більш ніж 6 млн грн

19 July 2017, 14:48

Виконком міської ради підтримав внесення змін до фінансового плану КП «ЖТТУ», згідно з якими дохід підприємства виросте на 6,2 мільйони гривень.

Про це повідомляє сайт Житомирської мерії.

«У зв'язку зі змінами схеми руху транспорту та різниці в тарифах, ми маємо зростання доходів на 6,2 мільйонів гривень. Крім того, ми маємо врахувати кошти, які виділили на сесії міської ради на купівлю 20 автобусів, це 62 мільйонів», - розповів директор ТТУ Андрій Нечуйвітер.

Такі показники стали можливими після відкриття нової лінії тролейбусного руху до мікрорайону Сурина Гора та різниці в тарифах.

«Лінія на Сурину Гору, зміни в графіках руху та зміни у русі маршрутних таксі - це ті умови, які допомогли нам вийти із такими цифрами», - наголосив заступник мера Житомира Дмитро Ткачук.

Ще 5 мільйонів гривень буде спрямовано на ремонт та модернізацію тролейбусів та 100 тисяч гривень на монтаж та утримання зупинок громадського транспорту.

Як повідомляв Житомир.info, за місяць після подорожчання проїзду у міських маршрутках Житомира виручка ТТУ зросла на 30%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі