Події

У поліції розповіли подробиці затримання чиновника екоінспекції біля житомирського супермаркету

19 July 2017, 16:34

Біля супермаркету «Еко», що на розі вулиць Леха Качинського та Малої Бердичівської в Житомирі, вдень 19 липня працівники Нацполіції, СБУ та прокуратури на хабарі в 3,5 тис. грн затримали чиновника обласного управління екологічної інспекції.

Про це Житомир.info повідомила перс-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Оперативники управління захисту економіки Житомирської області, співробітники обласного управління СБУ та слідчі прокуратури затримали посадовця під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 3,5 тис. грн. Таку суму завідувач одного із секторів обласного управління екологічної інспекції вимагав та одержав від жителя міста Чуднова за безперешкодне вивезення піску та невжиття заходів реагування, передбачених функціональними обов’язками еколога», – йдеться у повідомленні.

Факт отримання неправомірної вигоди був задокументований, а грошові кошти вилучені. Вирішується питання про затримання посадовця за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.368 (Одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Крім того, в прокуратурі Житомирської обалсті Житомир.info повідомили про те, що наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу, а також щодо відсторонення керівника сектора від займаної посади.

Як повідомляв Житомир.info, затримання чиновника-хабарника відбувалося близько 13.30.

Фото ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі