Влада

У «бурштиновому» районі Житомирської області призначили нового керівника поліції

20 July 2017, 09:17

19 липня начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко представив особовому складу Олевського відділення нового керівника Олексія Зозулю.

Про це 20 липня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Знайомство відбулося за участі очільників місцевої громади та райдержадміністрації.

Повідомляється, що майор поліції Олексій Зозуля – бойовий офіцер, який із 2014 року захищав Україну у складі полку «Дніпро-1», а з квітня 2017 - працював у місцевому відділенні поліції на посаді заступника начальника.

«Район непростий, у першу чергу, через невирішене питання видобутку бурштину. Викликів перед поліцією стоїть достатньо і лише професійність, висока відповідальність та принциповість можуть допомогти із ними впоратись. Олексій Миколайович такими якостями характеру володіє, тому, переконаний, буде порядок», - сказав В’ячеслав Печененко.

Довідково:

Олексій Миколайович Зозуля народився 31 липня 1977 року у м. Олександрії Кіровоградської області, має вищу освіту. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2001 році з дільничного інспектора міліції у м. Дніпропетровську, пізніше очолював сектор дільничних інспекторів  міліції Жовтневого районного відділу Дніпропетровського міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області. Після кількарічної перерви у службі у 2014 році став до лав полку «Дніпро-1», де був заступником командира роти та командиром взводу.

Нагадаємо, 26 січня 2017 року в Олевську начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко представив нового керівника місцевої поліції – Сергія Савлука.

Як повідомляв Житомир.info, Вячеслав Печененко – колишній командир полку особливого призначення «Дніпро-1», який брав участь у бойових діях на сході України. Після свого призначення керівником ГУНП у травні 2016 року почав «збирати» навколо себе своїх товаришів по службі.

Фото ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі