Суспільство

У найкращих традиціях компанії «Софіївка» – подарунок для замовників

20 July 2017, 10:00

Компанія «Софіївка» дала старт безпрецедентної акції для Житомира. Перша та єдина масштабна подія у сфері тепло-водопостачання нашого міста: при замовленні системі опалення та водопостачання вашої оселі «Софіївка» дарує монтажні роботи, тобто для замовників вартість системи опалення складається лише із ціни матеріалів та обладнання.

«Наші європейські партнери мають досвід аналогічних проектів. І рішення провести подібну акцію в рідному Житомирі було лише питанням часу. «Софіївка» – команда професіоналів із комплектації та монтажу теплотехніки із 20-ти річним досвідом, що успішно реалізували понад 3500 проектів в Україні та за її межами» - розповідає керівник компанії Володимир, і наголошує: – У підсумку, загальна вартість системи опалення Вашої оселі буде на порядок нижчою за середню ринкову, а якість обладнання та матеріалів, виконаних робіт та сервісу залишається на найвищому рівні. Найвищому!»

Клієнти Софіївки отримують дворічну гарантію на змонтоване обладнання та матеріали, що підтверджена супровідною документацією по кожному об’єкту. Додаємо навіть фото вузлів та магістралей – все для зручності замовника. Наш девіз: «Нові задачі – нові рішення – незмінна якість і сервіс».

Запрошуємо Вас впевнитись у найкращій ціні та якості систем опалення, що пропонує «Софіївка». Будемо раді зустрічі за адресою: проспект Незалежності, 79 (колишня Ватутіна).

Інформація за телефоном (067) 726-0000

Тепло та комфорт Вашої оселі завтра – наше завдання сьогодні!

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі