Події

Подробиці порятунку неповнолітньої житомирянки, яку били та змушували займатися проституцією в Києві

20 July 2017, 10:05

Приїхала працювати нянею, а її забрали в сексуальне рабство, моторошна історія сталася в столиці. 15-річна дівчина приїхала з Житомира до Києва влаштовуватися на роботу, але замість доглядання дітей, її замкнули в квартирі, били, знущалися і змушували до проституції. Аби врятуватися, дівчина кидала з вікна записки з проханням допомогти та викликати поліцію.

Про це йдеться в сюжеті Вікон на каналі СТБ.

«Столичний район – Тороєщина, під будинком однієї з багатоповерхівок купа битого скла. Напередодні ввечері тут розгорнулася ціла спецоперація з порятунку дівчинки. За версією слідства: на 8 поверсі будинку дівчинку утримували в заручниках цілий тиждень», - йдеться в сюжеті.

«Вона кидає мені сірниковий коробок, а там була записка «Допоможіть, викличіть поліцію». Дівчина хотіла стрибати, але моя мама їй сказала, аби вона цього не робила. Мама моя потім вибігла на вулицю і викликала поліцію», - розповідає сусідка Катерина з першого поверху.

Поліцейські спілкуються з дівчиною через двері. Вона розповіла, що тиждень тому приїхала до столиці працювати нянею, і тут її зустріли двоє жінок, привезли до квартири і зачинили. До них приєднався ще й чоловік. Зі слів потерпілої, з неї знущалися, били та змушували займатися проституцією.

«Казала, що її насильно утримують, спаюють алкоголем, і змушують дзвонити мамі і казати, що все добре», - розповідають інспектори, які прибули за викликом.

Зламувати двері патрульні без хазяїв не мають права, тому почали шукати інші шляхи до полоненої.

«Я не знала, що у мене таке за стіною відбувається, ніяких звуків не чула», - розповідає сусідка Ірина.

Опинившись на сусідському балконі, перелякана дівчина без страховки, попри висоту 8 поверху, перелізла на сусідський балкон.

«Я її обняв та перетягнув», - сказав патрульний.

Сусід Сергій був понятим, коли квартиру, в якій перебувала дівчина, відчинила слідча група. Чоловік побачив таке:

«Була велика кількість презервативів, контрацептивів, різних змазок тощо», - розповів сусід.

Двох дівчат, що винаймали квартиру Сергій часто бачив, жили близько півроку, на вигляд – 20-річні, і по їх манерам розмови він здогадувався, що це дівчата легкої поведінки.

Двох дівчат затримали того ж вечора, чому дівчина з Житомира знаходилася у них, та чому її документи й гроші були сховані – розповідають кожна свою версію. Про кваліфікацію та обвинувачення у їх бік, правоохоронці поки що не говорять.

Як повідомляв Житомир.info, 18 липня патрульні Києва врятували дівчинку з квартири, де з неї знущались троє дорослих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі