Економіка

Служба автодоріг провела перший тендер на ремонт траси Виступовичі-Житомир вартістю 105 млн грн

20 July 2017, 14:14

Приватне підприємство «Автомагістраль», зареєстроване у с. Синяк Вишгородського району Київської області, виграло липневий тендер Служби автомобільних доріг у Житомирській області на ремонт автодороги Виступовичі-Житомир через Овруч.

Оголошення про результати відкритих торгів від 13 липня 2017 року розмістили на сайті електронних закупівель ProZorro.

Орієнтована вартість послуги з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Житомирської області Р-28 Виступовичі (на м. Мозир) – Житомир (через м. Овруч) (окремими ділянками) становила 120,9 мільйона гривень, пропозиція переможця виявилася на 15 млн грн дешевшою.

У тендері взяли участь три підприємства – ТОВ «Українсько-польське підприємство з іноземними інвестиціями «УПС» з міста Дніпро, ВАТ «Дорожно-строительный трест № 4, г. Брест» з Білорусі та приватне підприємство «Автомагістраль» (Київська область).

Пропозицію компанії «УПС» було відхилено через те, що вона надала копію невиконаного договору, тому за «ласий шматок» змагалися дві фірми. Початкова пропозиція білорусів на 7 млн грн перевищувала пропозицію киян, однак після проведеного аукціону суми практично зрівнялися і відрізнялися десятьма гривнями на користь «Автомагістралі». Остання й стала переможцем, пропозицію якої - 105 899 990,00 грн – визнали економічно вигіднішою (пропозиція конкурента - 105 900 000,00 грн).

До слова, брестський дорожньо-будівельний трест є лідером в галузі будівництва доріг у Білорусі й працює з 1970 року.

Станом на 20 липня переможець торгів - ПП «Автомагістраль» - очікує рішення про укладення договору. Терміном виконання робіт значиться 31 грудня 2018 року.

За умовами договору, фірма повинна буде виконати ряд робіт на кшталт розбирання існуючих зупинкових майданчиків, існуючих дорожніх знаків та металевого бар’єрного огородження, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, влаштування покриття, основного проїзду на з’їздах та примиканнях, влаштування зупинкових майданчиків, дорожніх знаків, дорожньої розмітки та укріплення узбіч.

Нагадаємо, всього на ремонт траси Виступовичі-Житомир планують витратити 500 мільйонів гривень.

Як повідомляв Житомир.info, фірма «Автомагістраль» є улюбленцею Служби автодоріг і в 2016 році виграла тендери на 118 млн грн на ремонт та утримання доріг в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі