Місто

Житомирський ФК «Полісся» посилено готується до поєдинку з вінницькою «Нивою-В»

21 July 2017, 09:45

Житомирський ФК «Полісся»  розпочне сезон у Другій лізі із домашнього матчу проти вінницької «Ниви-В». Для житомирян це буде не самий простий поєдинок, оскільки, по-перше, пройде він не прямому сенсі слова вдома, а в Коростені на стадіоні «Спартак». Та попри це команда посилено готується до зустрічі із принциповим суперником і налаштована довести, що статус професіоналів отримала не просто так.

«З настроєм виходимо бойовим. Хочемо завжди перемагати. Ми в аматорах пропустили майже менше всіх. Це хороший результат. Постараємося зробити те ж саме і у Другій лізі, і в Першій, і вище. І пропускати мінімум голів», - каже воротар ФК «Полісся» Дмитро Міхєєв.

Напередодні зустрічі традиційною для «Полісся» залишається проблема атакувальної лінії, втім, головний тренер впевнений: його підопічні дадуть гідний супротив вінничанам.  

«Якщо глобально мислити, то навіть збірна України не може знайти собі нападника. Зрозуміло, що і в житомирському «Поліссі» є така проблема. Ми менше всіх забиваємо, і забиваємо в основному з глибини. Забивають наші крайні хави і так далі. Звичайно, є позиції, йде пошук, але як воно буде... По Роману Гусаку є деякі моменти. Є Олексій Михайлюк, теж дуже хороший, молодий, талановитий футболіст. Йде пошук, може ще якийсь футболіст знайдеться. В передній ланці ця гра - як би ще трішечки ріденько. Все інше - на кожній позиції здвоєні. І по центральній осі, і по флангах там є варіанти», - каже головний тренер ФК «Полісся» Ігор Левицький.  

Гра відбудеться 22 липня у Коростені на стадіоні «Спартак». Початок матчу о 18:00.

«Запрошую всіх уболівальників підтримати нас в такому важкому почині, допомогти нам як завгодно. Приходьте на стадіон дивитися нашу гру і вболівати за Житомир», - закликає воротар ФК «Полісся» Дмитро Міхєєв.

Ті, хто не зможе поїхати у Коростень, матимуть змогу побачити пряму трансляцію поєдинку на сайтах Житомир.info та Спортивний Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі