Події

У Житомирській області – лобове зіткнення, перекидання в кюветі та ДТП з велосипедом: шестеро потерпілих

21 July 2017, 11:03

За добу, 20 липня, в Житомирській області зафіксовані три дорожньо-транспортних пригоди, у яких постраждали 5 дорослих і 8-річний хлопчик.

Про це 21 липня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

У Коростені внаслідок ДТП до реанімаційного відділення місцевої лікарні був госпіталізований водій велосипеда. Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 липня близько 13.00, - інформує поліція.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Mercedes 308, 23-річний житель м. Житомира, рухаючись вулицею м. Коростеня, здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку, та несподівано виїхав перед автомобілем. Унаслідок ДТП велосипедист, 45-річний коростенець, отримав травми та був госпіталізований до місцевої лікарні.

У селі Романівка Бердичівського району 20 липня близько 14.40 перекинувся автомобіль. Унаслідок автопригоди травми отримали водій та двоє пасажирів автомобіля, у тому числі 8-річний син керманича.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля «Москвич комбі», 39-річний місцевий житель, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де транспортний засіб перекинувся на узбіччі дороги. У результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали водій автомобіля та двоє його пасажирів: 51-річна місцева жителька та 8-річний школяр, житель цього ж села. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції», - повідомляє відділ комунікації.

На Любарщині у лобовому зіткненні легковиків травми отримали їх водії. За даними поліції, дорожньо-транспортна пригода сталась 20 липня близько 17.30 на автошляху Житомир-Чернівці.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Chery Amulet, 41-річний житель Хмельницької області, при виїзді на дорогу Житомир-Чернівці не надав переваги в русі автомобілю Volkswagen Golf під керуванням 54-річного жителя Любарського району. У результаті сталось лобове зіткнення транспортних засобів. Унаслідок ДТП травми отримали обидва водія, їх було доставлено до Любарської лікарні.

Триває з’ясування причин та обставин всіх подій.

Як повідомляв Житомир.info, днями в Олевському районі Житомирської області госпіталізували мотоцикліста, який обганяв автобус та зіштовхнувся з вантажівкою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі