Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області DAF врізався у відбійник та пошкодив 45 м огородження

21 July 2017, 13:15

Близько 4 години ранку 21 липня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції Житомира.

«На 105 км траси Київ-Чоп у Коростишівському районі близько 4-ї годині ранку 21 липня сталася ДТП. Водій керуючи автомобілем марки DAF, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на відбійник, який розділяв напрямки смуг. Без потерпілих», - розповіли патрульні.

Прес-служба служби автомобільних доріг у Житомирській області повідомила, що у результаті ДТП було пошкоджено близько 45-ти погонних метрів двобічного металевого огородження.

«Сьогодні, близько четвертої години ранку, на км 105+700 міжнародної магістралі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода – водій «фури» отримав тілесні ушкодження. За словами співробітника Житомирського відділу Національної поліції України, водій не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дорожнє огородження. На місце події виїжджали представники балансоутримувача шляхів Житомирської області – Служби автодоріг. Як констатує заступник начальника Служби з експлуатаційного утримання Андрій Золотько, у результаті ДТП було пошкоджено близько 45-ти погонних метрів двобічного металевого огородження. Наслідки прикрого випадку буде усунено Житомирською дорожньо-експлуатаційною дільницею ДП «Житомирський облавтодор» упродовж дня», - повідомили у САД.

Фото патрульної поліції

Фото САД у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 20 липня на автодорозі Житомир - Сквира – Ставище у Volvo у лопнуло колесо та загорілася автоцистерна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі